Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tsn.ua

П'ятниця, 26 квітня 2013, 16:53

Депутати Львівської облради просять обійтися без провокацій 8 та 9 травня

Львівська обласна рада звернеться до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, громадських організацій, правоохоронних і силових структур Львівщиниз проханням не використовувати під час відзначення Днів пам'яті жертв Другої світової війни - 8 та 9 травня, радянсько-комуністичної чи нацистської символіки.

"За" відповідне рішення сьогодні, 26 квітня, під час сесії Львівської облради проголосували 66 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

Відповідне звернення було ухвалене в контексті рішення про вшанування пам’яті українців, полеглих у роки Другої світової війни.

Окрім цього, депутати рекомендуватимуть органам місцевого самоврядування звернутися до суду щодо заборони проведення 8-9 травня масових заходів та можливих провокацій з використанням червоних прапорів.

Депутати також просять ієрархів та священнослужителів Церков усіх конфесій Львівської області з проханням відслужити 8 та 9 травня поминальні молебні за всіх українців, які стали жертвами Другої світової війни, та героїв, які віддали своє життя за незалежність України.

Нагадаємо, Львівська міська рада заборонила використання нацистської, комуністичної та символіки СРСР у Львові під час урочистих заходів 8-9 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.