Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Субота, 27 квітня 2013, 15:22

У Східниці стартує міжнародний турнір повітряних куль FLYQUEST

26 квітня у Східниці розпочнеться міжнародний турнір повітряних куль FLYQUEST

 

У програмі турнірі передбачені, якщо дозволять погодні умови та напрямок вітру, польоти на повітряних кулях над горами Сколівського та Турківського районів. Цього року команди планують стартувати з фортеці Тустань та інших місць. Також у програмі буде так звана “робота куль у прив’язному режимі та парад повітряних куль у нічному небі”: кулі будуть прив’язані на відкритій місцевості і будуть випускатися на висоту близько 30 метрів – любителі гострих відчуттів матимуть можливість не лише помилуватися кулями, але й піднятися у повітря та оглянути Східницю та її околиці із висоти пташиного польоту.

Кульмінацією фестивалю стане грандіозний парад повітряних куль 2 травня, які здійматимуться у нічне небо і освітлюватимуться спецзасобами.

У турнірі також візьме участь команда з повітряною кулею, яка буде мати форму у вигляді бокалу для пива.

Форма цієї незвичної кулі створюється за рахунок нашитих конструкцій. Наповнення газом такої кулі здійснюється за іншою технологією. В Україні таких спеціальних форм немає. Кулю з такою формою буде представляти команда з Литви.

Участь у фестивалі візьмуть команди з України, Росії, Молдови, Литви.

Джерело: Трускавецький вісник 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.