Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

Неділя, 28 квітня 2013, 23:45

Сьогодні дітям обмінювали писанки власного виробництва на квиток в зооцентр “Веселі звірята” на “Південному” (ФОТО)

Сьогодні у торгово-розважальному комплексі “Південний” в рамках передвеликодньої акції “Обміняй писанку” обмінювали писанки на квиток в зооцентр “Веселі звірята”, а дітям, які не мали пасхальних атрибутів, провели мастер-класи з писанкарства.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для найстаршої категорії дітей провели майстер-клас з традиційного писанкарства, трохи молодші  - вчилися виготовленню писанок за допомогою пап’є маше, а наймолодшим діткам показували як правильно робити писанки-витинанки.

Писанки, які діти виготовили в рамках майстер-класах, також можна було обміняти на вхідний квиток у зооцентр “Веселі звірята” або залишити собі.

Також на “Південному” пройшла виставка-ярмарок продукції, яку виготовили вихованці навчально-пізнавального екокомплексу “Дивосвіт”. На ярмарці представили вироби, якими можна прикрасити пасхальний кошик.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.