Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ukurier.gov.ua

Понеділок, 29 квітня 2013, 11:27

На Яворівщині збудують сонячну електростанцію

Львівська облдержадміністрація надала в оренду ТОВ “Енергопарк Яворів” на 49 років земельну ділянку площею 115,34 гектарів для будівництва сонячної електростанції.

Про йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Таким чином, компанії "Енергопарк Яворів" надали в оренду земельну ділянку на території Терновицької сільської ради. Тепер голова Яворівської РДА Микола Романюк має укласти договір оренди земельної ділянки та зареєструвати його в установленому порядку. Вартість оренди не зазначається.

За даними видання "Наші Гроші. Львів", основним власником ТОВ “Енергопарк Яворів” є Максим Козицький, член спостережної ради ТОВ “Укрнафтогазінвест”, член “Фронту Змін”. По тисячі гривень у статутному фонді ТОВ “Енергопарк Яворів” мають також Степан Козицький, Тарас Федак (голова постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської облради), Ярослав Шпак (екс-голова спостережної ради “Львівобленерго”) та Андрій Матолич, прокурор Городоцького району та син Богдана Матолича, заступника голови ЛОДА.

Нагадаємо, першу електростанцію на Львівщині поставили у селі Равлівка Самбірського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.