Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://mtu.gov.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 11:13

Укрпошта до Євро-2012 випустила марку із зображенням Кубка УЄФА

Укрпошта ввела в обіг марку із зображенням Кубка УЄФА. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Випуском поштового блока розпочинається цікава серія поштових марок з офіційною символікою УЄФА Євро-2012, що відтворюватимуть особливу атмосферу чемпіонату.

Церемонія урочистого спецпогашення поштового блока «УЄФА Євро-2012™. Україна-Польща» відбулася у п'ятницю, 11 травня 2012 року, у колонному залі Київської міської державної адміністрації на офіційній церемонії презентації кубку з нагоди заходу «Зустрічай Кубок» в рамках підготовки Приймаючого міста Києва до УЄФА Євро-2012.

На поштовому блоці «УЄФА Євро-2012™. Україна-Польща» зображено кубок Анрі Делоне, який вперше було піднято над головами гравців у 1960 році. Нагороду названо на честь першого генерального секретаря УЄФА в пам'ять про його внесок у народження континентального чемпіонату.

«Поштові марки – це насамперед знаки поштової оплати, що разом з конвертами розлітаються далеко за межі України й несуть інформацію про нашу історію, культуру, побут іншим країнам. Таким чином вони виконують роль своєрідної візитівки держави Україна на міжнародній арені. Водночас – це чудові мистецькі витвори, що займають гідні місця в елітних зібраннях колекціонерів світу й підтверджують високий імідж вітчизняного продукту», - зазначила Генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова.

Лімітований тираж, офіційна символіка Чемпіонату, високохудожній дизайн випуску зацікавлять як досвідчених збирачів поштових художніх мініатюр, так і футбольних уболівальників.

Нагадаємо, поштовий блок «УЄФА Євро-2012™. Україна-Польща» - офіційно ліцензована продукція УЕФА Євро-2012. Формат блока: 110х90 мм.

Формат марки: 50,46х50,46 мм. Номінал марки: 62,55 грн. Тираж: 30 000 примірників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.