Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

vidido.ua

Понеділок, 29 квітня 2013, 18:54

На Львівщині досі шукають двох утоплеників

Протягом вихідних на водоймах у Яворові та селі Мельнич Жидачівського району зникли двоє осіб, сьогодні рятувальники ведуть пошукові роботи.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МНС у Львівській області.

Так з 26 квітня ведуться пошуки 59-річного мешканця села Лютинка Жидачівського району, який попередньо втопився 25 квітня. 28 квітня місцеві мешканці продовжували пошуки утопленика, тіло не знайдено.

Сьогодні для проведення пошукових робіт буде залучено водолазів аварійно-рятувальної маневреної групи та особовий склад служби цивільного захисту Жидачівського району.

Також вчора на пункт зв’язку державної пожежної частини міста Яворів надійшло повідомлення про те, що на озері «Яворівське» безвісти зник місцевий мешканець, який займався кайтсерфінгом. Обладнання зниклого чоловіка знайдене біля берега. 29 квітня з настанням світлої пори доби розпочаті пошукові роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.