Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vpoltave.pl.ua

Вівторок, 30 квітня 2013, 13:57

Правоохоронці працюватимуть на травневі свята у посиленому режимі

На час травневих святкувань міліціонери у посиленому варіанті несення служби забезпечуватимуть охорону громадського порядку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС України у Львівській області.

На травневі свята відбудеться низка масових заходів. Так, 1-2 травня – святкування Дня міжнародної солідарності трудящих, 5 травня – Пасха (Великдень), 9 травня – 68-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Керівники органів і підрозділів ГУМВС України у Львівській області з урахуванням оперативної обстановки скерують усі зусилля працівників на забезпечення охорони громадського порядку й безпеки громадян, здійснення правоохоронних заходів щодо попередження можливих порушень громадського порядку та недопущення провокацій під час проведення вищевказаних заходів.

Окрім цього, правоохоронці проведуть комплекс оперативно-профілактичних заходів у місцях зосередження криміногенних та соціально небезпечних осіб, зосередивши особливу увагу на перевірці раніше засуджених, психічно хворих і наркоманів.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.