Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

Вівторок, 30 квітня 2013, 14:34

Нардеп Дубневич минулоріч заробив 13,5 мільйонів гривень

Народний депутат України Ярослав Дубневич (фракція "УДАР") подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2012 рік.

Про це йдеться в повідомленні, яке було розміщене у газеті "Голос України" №84-85.

Відповідно до декларації загальна сума доходу Дубневича становить 13,5 мільйонів гривень, в тому числі зарплата - 12,09 мільйона гривень. Крім того, 711 тисяч нардеп отримав з дивідендів та процентів, а також майже 700 тисяч грн від передачі в оренду майна.

Дохід членів сім'ї Дубневича становить 4,9 мільйона грн, їхня зарплата - 1,2 мільйона грн, сімейний дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна - 2,29 мільйона гривень.

Також члени сім'ї Дубневича отримали за межами України (Латвійська республіка) 171 тисячу гривень.

Дубневич володіє дев'ятьма земельними ділянками, вісьмома житловими будинками, трьома квартирами та іншим нерухомим майном.

До слова, за 2011 рік Ярослав Дубневич задекларував 15,1 млн грн доходу, і його зарплата за цей період становила 10,9 млн грн.

Нагадаємо, 10 квітня на свій округ в бюджетному комітетів Ярослав Дубневич отримав 3 мільйони гривень. 

Крім того, у лютому близько 800 працівників КРТ попри обіцянки Дубневича залишилися без роботи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.