Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

фото zik.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 12:14

Депутати чекають доповіді Костюка по Програмі соціально-економічного розвитку Львівщини

Завтра, 15 травня, під час сесії Львівської обласної ради, депутати чекають, що по питанню «Про програму соціально-економічного розвитку Львівської області» доповідатиме голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

Як повідомив в коментарі депутат обласної ради від "Нашої України" Олесь Старовойт, питання соціально-економічного розвитку затягнули уже до неможливості. «Завтра обов’язково розглядатимуть це питання. Логічно було б, якби на сесії доповідав Михайло Костюк у присутності заступників та керівників управлінь, щоб в разі потреби була можливість фахово відкеругувати програму і прийняти її. Минулого разу Михайло Костюк поїхав у відпустку, як буде цього разу - невідомо», - пояснив депутат.

Такої ж думки дотримується голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради, депутат від ВО "Свобода" Ярослав Качмарик: «Це питання важливе, тому його мав би доповідати голова Львівської ОДА, чи принаймні один з його заступників. Програму потрібно приймати, і шанси є високі. Чи буде Михайло Костюк доповідати, побачимо».

Нагадаємо, на сесії 26 квітня, депутати перенесли розгляд програми соціально-економічного розвитку, оскільки вони вимагали, щоб доповідав особисто голова ЛОДА Михайло Костюк, який у цей час перебував у відпустці. Завтра, 15 травня, відбудеться продовження сесії Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.