Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

varianty.net

Вівторок, 30 квітня 2013, 17:59

Андрій Котельник зустрівся з дітьми у ТВК “Південний” (ВІДЕО)

Сьогодні в рамках “Олімпійських зустрічей” боксер Андрій Котельник у ТВК "Південний" поспілкувався з усіма охочими, серед яких була левова частка дітей.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Під час зустрічі срібний призер Олімпійських ігор Андрій Котельник розповів про свою боксерську кар’єру та плани на майбутнє.

На початку зустрічі учасникам показали відеоролик про боксера. Після перегляду Андрій Котельник наголосив, що для успіху потрібна мета.

Мету стати чемпіоном світу Андрій поставив ще на початку занять боксом. Також боксер завдячує свій успіх тренеру Дмитру Сосновському, який дав Котельнику притулок та не залишив на вулиці.

На зустрічі говорили і про турнір з боксу на призи Андрія Котельника, який визнаний найкращим боксером в Україні у 2012 році.

Андрій Котельник повідомив на зустрічі, що вже восени на “Південному” відкриється боксерський зал його імені. Також з планів на майбутнє боксер зазначив, що вже має домовленості, щоб провести свій останній бій у Львові.

Окрім того, Котельник мріє виховати Олімпійського чемпіона, оскільки сам вже на Олімпіаді не може брати участі, щоб здобути золото.

Після спілкування боксер роздав автографи та сфотографувався з усіма охочими.

Нагадаємо, що 24 березня на ТВК “Південний” стартував соціальний спортивний проект "Олімпійські зустрічі" із зустрічі з олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Богданом Макуцом.

Мета проекту – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів та Україну у світі; допомога молодим людям у самореалізації та досягненні власної мети.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.