Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Середа, 1 травня 2013, 12:09

Регіонали впорядкувала військові меморіали Львова

Члени Львівської міської організації Партії регіонів учора, 30 квітня, у рамках підготовки до Дня перемоги впорядковували військові меморіали міста.

 

Зокрема, регіонали Львова прибирали Пагорб Слави, що на вулиці Пасічній, та Марсове поле, що на вулиці Мечнікова. Окрім цього, члени Партії регіонів впорядкували територію біля військових меморіалів у Винниках та Брюховичах, - повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

До прибирання місць поховань військових разом із членами Партії регіонів долучилися і представниками ветеранських організацій Львова.

За словами заступника голови Залізничної районної організації Партії регіонів Юлії Юськевич, такі акції для Партії регіонів – добра традиція. Адже міська організація Партії регіонів щороку допомагає ветеранам із прибиранням військових меморіалів до Дня Перемоги. «Ветерани – старенькі люди, які самотужки не мають можливості привести до ладу місця поховань воїнів. Тож ми уже традиційно надаємо їм допомогу», - наголосила Юлія Юськевич.

Аналогічні заходи із прибирання та впорядкування військових Меморіалів та поховань воїнів, загиблих у роки війни, проходять цими днями у всіх районах Львівської області під патронатом членів Львівської обласної організації Партії регіонів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.