Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

фото ukraine2012.gov.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 12:36

У Львові «замінували» 8-му лікарню

Сьогодні, 14 травня, вранці на «102» надійшов анонімний дзвінок з мобільного телефону про замінування 8-мої міської лікарні. Факт не підтвердився, - повідомили в управлінні надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

«Вранці надійшов дзвінок на «102» про те, що буде заміновано 8-му міську клінічну лікарню. Міліція одразу виїхала га місце, факт замінування не підтвердився. Зараз правоохоронні служби вживають заходів, щоб виявити зловмисника. Ця людина буде суворо покарана», - розповів начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради Володимир Рощин.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області, справу зараз вивчають.

Нагадаємо, цього року, включаючи анонімне повідомлення про замінування на площі Міцкевича у місті Львові, було зафіксовано шість таких випадків. За п’ятьома з них порушено кримінальні справи, одну з яких передано до суду, інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.