Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

П'ятниця, 3 травня 2013, 11:59

Шемчук відвідує Тюрінгію

2-4 травня голова Львівської ОДА Віктор Шемчук перебуває із робочим візитом у м.Ерфурт Вільної держави Тюрінгія Федеративної Республіки Німеччина.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Метою візиту є відкриття тижня Європи у м. Ерфурті, а також проведення двосторонніх зустрічей з метою  обговорення можливих напрямків співпраці між регіонами.

В рамках візиту керівник області зустрівся із менеджером Центру європейських програм, представником Львівщини в Тюрінгії Ліліаною Грицишин. Під час зустрічі вони розглянули перспективні проекти співпраці між Львівським регіоном та землею Тюрінгія, а також обговорили німецький досвід реалізації регіональної політики. Також Віктор Шемчук здійснив оглядову екскурсію середньовічним центром міста Ерфурт.

Очільник Львівщини візьме участь в урочистостях з нагоди відкриття тижня Європи. Також відбудеться кілька робочих зустрічей з керівництвом Вільної держави Тюрінгія, представниками політичних партій, сільгоспвиробниками Тюрінгії. Окрім цього, В.Шемчук відвідає та ознайомиться з роботою підприємств цього регіону.

Нагадаємо, Львівщина підтримує тісні партнерські стосунки з цим регіоном ФРН відповідно до Декларації про співробітництво між Львівською областю та Вільною державою Тюрінгія, підписаної 18 жовтня 2005 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.