Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Тетяна Давиденко. УНІАН

Понеділок, 14 травня 2012, 12:48

Юрій Андрухович привезе до Львова медіа-виставу «Абсент»

З1 травня Юрій Андрухович спільно з польським гуртом Кarbido представлять у Львові медіа-виставу «Абсент», прем'єра якої відбулася ще у грудні минулого року.

Ідея «Абсенту» — у створенні за мотивами роману «Перверзія» синтетичної лірико-музичної програми (голос поета, тексти, музика), підсиленої та доповненої візуалізацією (відео-арт у найрізноманітніших формах та проявах).

Медіа-вистава «Абсент» поєднала в собі експериментальну і традиційну музику, іронічні й глибо ліричні тексти та різножанрове відео, являючи при цьому суцільний органічний твір.

У Львові медіа-вистава «Абсент» відбудеться у приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11), початок о 19:30.

про учасників:

Юрій Андрухович є одним з найвідоміших сучасних письменників України. Свою співпрацю з польським гуртом Karbido він вважає однією з найвдаліших у своїй творчій біографії.

Музиканти Karbido відомі далеко за межами Польщі. Географія їхніх гастролей максимально широка — від Нью-Йорку через Великобританію і континентальну Європу до Гон-Конгу, і скрізь виступи Karbido мають незмінний успіх.

Нещодавно вони повернулись з туру Австралією — кілька тисяч кілометрів, майже 40 концертів і врешті нагорода за найкращий музичний перформанс на Fringe World Festival у Перті.

Майже від самого початку тандем Андрухович-Karbido співпрацює з vj-групою КУБ. Візуалізація до другої частини проекту створювалася спільно з агенцією «АртПоле», а в «Абсенті» взяли участь і польські відеоартисти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.