Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

dt.ua

Вівторок, 7 травня 2013, 13:24

Львів'янки зможуть безкоштовно повчитись підприємництву

20 - 31 травня 2013 року у Львівському міському центрі підтримки бізнесу (вул. Весняна, 4) відбудеться безкоштовний десятиденний тренінговий курс з основ підприємницької діяльності для жінок, в рамках реалізації Львівською міською радою спільно з БФ «Центр підтримки ініціатив» проекту «Жінки в підприємництві».

 

Про це сьогодні, 7 травня, Варіанти повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Тренінговий курс спрямований на підвищення знань і навичок  жінок, які хочуть започаткувати та розвивати власний бізнес і  підприємницьке мислення, інформує прес-служба.

Для участі у тренінгах необхідно до 15 травня 2013р. надіслати заповнену заяву-анкету (додається) за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики, тел.(032) 297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: bis@city-adm.lviv.ua

Відбір на навчання відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет (до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.