Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 7 травня 2013, 15:42

Мікроблог львів'янки визнано найкращим серед блогів українською на міжнародному конкурсі

Львів'янка Ольга Супрун стала переможницею в номінації "кращий мікроблог українською мовою" на міжнародному конкурсі громадянської журналістики The Bobs.

Про це сьогодні, 7 травня, Варіанти повідомили представники переможниці. 

"Оля працює архітектором, веде декілька блогів, займається хендмейдом та веде активний спосіб життя. В Твітері вона з 2010 року і на даний час має більше 3000 читачів", - йдеться в повідомленні.

В мікроблозі Ольга Супрун найчастіше пише про життя дівчини-архітектора, свої переживання, думки, захоплення, спостереження та ділиться історіями з життя своєї бабусі – Анни Бойко, яка пережила війну та досі в сім'ї зберігає стародавні українські традиції.

«Перемога показала мені, що мій мікроблог приносить користь іншим людям. Мені надзвичайно приємно, ділитись емоціями та інформацією із своїми читачами та отримувати від них навзамін любов (адже гасло української твіттер-спільноти - #твіттер_то_є_любов). Вірю також, що ця перемога додасть мені більше сили та натхнення у втіленні моїх майбутніх проектів» - коментує Ольга.

Конкурс The Bobs проходив в два етапи. Остаточне рішення приймалось на основі голосування користувачів інтернету. Загалом було отримано більше 94 тис. голосів. 

Конкурс The Bobs був заснований 2004-го року медіакомпанією Deutsche Welle з метою підтримки свободи слова в Інтернеті та стимулювання вільного обміну ідеями без цензури. "Bobs – унікальний майданчик, який показує, що молоді користувачі в усьому світі мають багато спільного”, - коментує конкурс шеф-редакторка DW Уте Шефер.

Окрім журі, визначати переможців конкурсу можуть інтернет-користувачі. Повний перелік переможців можна переглянути на сайті http://thebobs.com/ukrainian/.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.