Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фото finance.obozrevatel.com

Понеділок, 14 травня 2012, 13:13

На Львівщину намагались ввести контрабандою 35,5 тисяч пачок цигарок

На Львівщині правоохоронці затримали трьох молодиків, які намагались ввезти на територію області 35,5 тисяч пачок цигарок, - повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

У місті Угнів Сокальського району, що в двадцяти кілометрах від пункту пропуску через державний кордон «Рава-Руська», працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України в Львівській області затримали трьох молодиків, які перевозили тютюнові вироби.

Як розповів начальник УДСБЕЗ ГУ МВС Руслан Галаз, в двох автомобілях «Фольксваген» зловмисники перевозили 35,5 тисяч пачок цигарок різних марок загальною вартістю більш як 400 тисяч гривень. Взірці вилучених тютюнових виробів направлено на експертне дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС.

За незаконне транспортування з метою збуту підакцизних товарів наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.