Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 9 травня 2013, 08:52

Суд заборонив масові політичні акції у Львові 9 травня, окрім офіційних та Генконсульства Росії

Львівський окружний адміністративний суд вчора, 8 травня, заборонив проведення масових заходів у Львові 9 травня, окрім офіційної акції Львівської ОДА та Генконсульства Росії.  

 

"Було вирішено заборонити усі акції громадським і політичним партіям, окрім тих заходів, що пепедбачені ЛОДА. Керуючись Віденською конвенцією про консульські зносини виняток був зроблений Генеральному консульству Російської Федерації у Львові, якому дозволили покладання квітів на Мечнікова, Пагорбі слави, комплексу "Цитадель" та на Стрийській, - Повідомили учасники судового процесу у соціальних мережах.  

Нагадаємо, Львівська міська рада скерувала позовну заяву до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення акцій 9 травня у Львові, окрім тих, що передбачені як офіційні заходи.

Цього року до міськради Львова було 23 заявку на проведення масових акцій у Львові.

В основному, заходи планували проводити на вул. Стрийській, Мечникова, Пасічній. 

До забезпечення правопорядку 9 травня у Львові залучено 1000 міліціонерів, адже міліція володіє інформацією про можливі провокації.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.