Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Четвер, 9 травня 2013, 12:30

"Не наша справа судити: хто правий, хто неправий", - Писарчук про 9 травня

Під час Другої світової війни українці змогли об’єднатись і дати відсіч спільному ворогу, відтак ніхто не має права судити про правоту чи не правоту учасників війни.

Про це сьогодні, 9 травня, під час вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни на Марсовому полі заявив голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук, інформує кореспондент Варіантів.

"Люди, які тоді були громадянами Радянського Союзу, всі стали єдиною родиною і дали відсіч. І тому нині багато судять: хто правий, хто неправий - не наша справа судити. Вони вже всі на Божому суді", - наголосив Писарчук.

Що ж до рішення Львіської міської ради щодо заборони використання комуністичної символіки 9 травня, Писарчук зазначив:

"Це є анархія. Львів - це не Гуляйполе, а мер міста не є Махном. Є унітарна держава, в якій є закон. Подобається цей закон, чи не подобається - його треба виконувати. Адже той, хто не поважає закон, не поважає державу. Тому такі політично-кон’юнктурні речі слід припиняти".

Нагадаємо, сьогодні, 9 травня, представники Партії регіонів на Львівщині взяли участь у панахиді на Марсовому полі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.