Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vkurse.ua

Понеділок, 13 травня 2013, 13:56

Садовий обіцяє у Львові 50 км велодоріжок до кінця року

До кінця року у Львові має бути побудовано 50 кілометрів велосипедних доріжок.

 

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Взагалі до кінця цього року ми плануємо у Львові зробити 50 км велодоріжок, а до 2020 року по планах, які затверджені виконавчим комітетом, має бути 268 км велодоріжок. Це також дуже важливо. Наразі робимо частинами, потім усе з’єднається у єдиний комплекс», - зазначив Садовий.

Нагадаємо, зараз у Львові є 15 кілометрів велосипедних шляхів. Після закінчення робіт на вулицях Стрийській-Науковій та вулиці Липинського ця цифра подвоїться. Завершити роботи планують до початку липня.

Також за кошти міського бюджету розвитку у Львові цього року планують закінчити велодоріжку на вул. Шевченка (в Рясне-1) - на це виділили 1,2 млн грн, та збудувати першу радіальну велодоріжку на вул. Костя Левицького, на що також з бюджету розвитку виділять 1,2 млн грн. Окрім того, 300 тис грн передбачено на проект велодоріжки на верхній частині вул. Городоцької.

Ще один проект – співпраця з ЄБРР. Під час реконструкції вулиць за лініями трамвайних маршрутів №2 та №6 також будуть укладати велодоріжки, а це вул. Коперника та нижня частина вул. Городоцької. Також велошлях із найбільшого спального району – Сихова – прокладуть разом із трамвайною колією на вул. Стуса.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.