Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

loda.gov.ua

Понеділок, 13 травня 2013, 16:23

У міжнародному Розточанському марафоні перемогли українці

Вчора, 12 квітня, завершився II міжнародний Розточанський марафон. Серед чоловіків найшвидше дистанцію пробіг Віктор Стародубцев зі Львова, серед жінок - теж львів'янка Оксана Заліско.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Наймолодшим учасником Розточанського марафону став дев’ятнадцятилітній Мірослав Гаєрскі з Любачева, а найстаршому Миколі Нестеренку зі Львова виповнилося 79 років. Серед учасників марафону був навіть польський священик – ксьондз Богдан Клюска.

Пам’ятними знаками та грамотами були також відзначені кращі марафонці у різних вікових категоріях, а усі хто фінішували отримали пам’ятні медалі та подарунки.

Завершився ІІ Розточанський міжнародний марафон теж на площі Ринок, але вже в польському місті Любачеві, де на переможців чекав святковий концерт та урочисте нагородження.

За словами старости Любачівського повіту (Республіка Польща) Йозефа Міхаліка, цей марафон став ще одним вагомим надбанням у скарбниці міжнародної яворівсько-любачівської співпраці на регіональному рівні, адже захід проводиться в рамках Програми транскордонного співробітництва Любачівського повіту (Республіка Польща) та Яворівського району Львівської області (Україна) відповідно до укладеної угоди.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.