Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sami.nashlviv.com

Понеділок, 13 травня 2013, 16:43

Соціальний фестиваль "Лютин" проведуть у Львові цього тижня

Протягом двох днів на Львівщині триватиме ІІІ соціальний фестиваль «Лютин». 17 травня фестиваль розпочнеться у Стрию, а у суботу, 18 травня, відбуватиметься у Львові.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

У суботу, 18 травня, у парку «Горіховий гай» біля кінотеатру «Сокіл» проведуть соціальний фестиваль «Лютин». На фестивальній сцені відбуватимуться виступи дітей та молоді з особливими потребами, дитячих колективів Львова та вихованців телевізійного центру «Кадрики».

На відвідувачів фестивалю чекають різноманітні майстер-класи від Центру творчості дітей та юнацтва та УДЮМК Франківського району, кінопокази, катання на катамаранах від клубу «Манівці», спортивні і козацькі забави та частування. Родзинкою стане концерт рок-гурту «Мері». Постійний ведучий соціального фестивалю «Лютин» – Андрій Ферцак. Спеціальним гостем фестивалю стане Владіслав Левицький.

Метою заходу є стимулювання інтеграції у суспільство дітей та молоді з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей, з багатодітних та малозабезпечених сімей та тих, які перебувають в складних життєвих обставинах. Як зазначають організатори, фестиваль також покликаний популяризувати волонтерство серед молоді у межах конкретних районів та області загалом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.