Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

tsn.ua

Вівторок, 14 травня 2013, 16:05

Стебнику загрожує економічне лихо

Через зміну назви Державного підприємства "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" на Публічне акціонерне товариство "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал", можливе анулювання всіх ліцензій і дозволів підприємства та припинення фінансування з державного бюджету.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської областної ради.

Працівники залишилися без заробітної плати, а підприємство не має змоги здійснювати природоохоронні заходи, що неминуче приведе до екологічної катастрофи.

З метою недопущення непоправної шкоди для довкілля та здоров'я людей, депутати вирішили доручити Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища у Львівській області підготувати проект звернення до Кабінету Міністрів України і до Комітетів Верховної Ради України з питань бюджету, з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи щодо ситуації, яка склалася на ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал".



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.