Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

naimaudio.com

Вівторок, 14 травня 2013, 16:23

Чарлі Хейден, Боббі Макферрін, Авішаі Коен та інші зірки джазу виступатимуть на Alfa Jazz Fest

Третій міжнародний фестиваль Alfa Jazz триватиме у Львові уже чорити дні, з 13 по 16 червня. Серед цьогорічних виконавців – легенди світового джазу, зокрема Боббі Макферрін, Чарлі Хейден, Авішаі Коен і не тільки.

Про це сьогодні повідомив арт-директор фестивалю Олексій Коган. 

Також серед поважних гостей фестивалю – Dirty Dozen Brass Band, Ел Ді Меола, Тіль Брьоннер. Закриватиме фестиваль Джамала, яка представить у Львові нову музичну програму. 

Виступатимуть на сцені Alfa Jazz Fest і українські виконавців – Z-Band, Lush Life, Gera Band, 8ttitude, Муренко-Болатов-Агабейлі. Львів представить проект Free Breath.

Концерти відбуватимуться у Парку Культури, на площі Ринок та на подвір'ї біля Палацу Потоцьких. Заходи фествиалю безкоштовні, окрім тих, які відбуватимуть на сцені ім. Едді Рознера у Парку Культури. Квитки ціною від 200 до 800 гривень за день майже всі продані. 

Але тим, кому не вдалося придбати квиток зможуть слідкувати за концертом у Парку Культури, за межами фестивального павільйону. На території парку будуть розміщені великі екрани, як і в попередні роки.

Також буде й онлайн трансляція концертів. Приїде до Львова і відомий музичний канал Mezzo, який зніматиме фестиваль.

Цього року також буде вручена музична преміяя Едді Рознера Alfa Jazz Awards. Минулого року цю премію отримав Джон Маклафлін. 

Також у межах фестивалю відбудеться майстер-клас відомого контрабасиста з Ізраїлю Авішаі Коена.

Нагадаємо, Alfa Jazz Fest вперше відбувся у Львові два роки тому. За цей час фестиваль потрапив до реєстру світових фестивалів.   

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.