Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 травня 2013, 10:34

На вихідних пройде перший львівський кінний фестиваль

18 та 19 травня на території кінно-спортивної школи на базі «Буревісник» проходитиме I львівський кінний фестиваль «Вихідні верхи».

 

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Організатори зазначають, що ключовою метою проекту є розвиток і популяризація кінного спорту в області, підтримка здорового способу життя і активний та корисний відпочинок для усієї родини.

В рамках фестивалю відбудеться виставка-ярмарок коней та кінної амуніції, презентація кінних шкіл регіону.

На внутрішньому і відкритому манежах спортсмени проводитимуть показові виступи та майстер-класи із верхової їзди, а також розповідатимуть про особливості утримання коней. На території бази «Буревісник» (вул. Стрийська, 119) розгорнеться містечко ковалів та сувенірів.

Перший львівський кінний фестиваль «Вихідні верхи» відбудеться 18-19 травня на території кінно-спортивної школи бази «Буревісник», що за адресою: вул Стрийська, 119.

«Хочемо об'єднати всі кінні школи області, показати найкращих тренерів, спортсменів та коней. Укладаємо збірник, в якому буде перелік шкіл, місця, де можна покататися верхи та відпочити сім'ями. А щоб люди залишили собі згадку, на фестивалі діятиме містечко ковалів, де можна буде придбати сувеніри та необхідне приладдя по догляду за конем», - каже Ірина Клименко, координатор фестивалю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.