Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

portal.lviv.ua

Середа, 15 травня 2013, 18:04

ВК “Барком” може змінити місце проведення домашніх матчів

Волейбольний клуб “Барком” у жовтні розпочне свої матчі у рамках Суперліги, але ймовірно, на вимогу Федерації волейболу, зміниться місце проведення ігор.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК “Барком”.

Як розповів під час прес-конференції президент волейбольного клубу «Барком» Олег Баран, наразі розглядається три майданчики для проведення домашніх матчів. Це Палац спорту «Галичина», спортивний зал Університету  імені Івана Франка, або  ж СКА. «Наразі над цим питанням, в якому залі проводитиме свої домашні ігри ВК «Барком», ми працюємо», - наголосив Олег Баран.

За словами президента волейбольного клубу, із входженням «Баркому» у Суперлігу збільшиться і фінансування команди. Бюджет зросте орієнтовно на 40-50%.  А от основні завдання клубу у Суперлізі сформують після спеціальних консультацій та нарад. «Якщо дивитися у перспективу, то я  дуже хотів би, щоб у Львові відбувалися ігри Ліги чемпіонів», -- підкреслив Олег Баран. Додавши, що  успіх «Баркому» – це перемога всього львівського волейболу. Адже вперше за історію незалежної України волейбольна команда з Львівщини гратиме у найвищому волейбольному дивізіоні.

Різких кадрових рішень по складу команди  після виходу у Суперлігу «Барком» не робитиме. Як запевнив президент клубу, більшість гравців і надалі залишиться у команді.  «Якщо й будуть якісь коректування, то вони будуть мінімальними. Ще на початках ми запланували, що формуватимемо команду саме з  наших хлопців і покращуватимемо їхній рівень гри. Цього напрямку ми дотримуємося», - наголосив Олег Баран.

Тим часом як додав головний тренер ВК «Барком» Віктор Михальчук, потенціал «Баркому» досить хороший.  За його словами, є ряд гравців, які після підсилення роботи  можуть додати у майстерності  та виглядати достойно на рівні Суперліги. «Звісно, ті амплуа, яких на сьогодні у нас немає і які потрібні – треба доукомплектовувати. Перш за все мова йде про гравців перших темпів», - підкреслив головний тренер ВК « Барком».

Довідка.

Львівський волейбольний клуб «Барком» вийшов у волейбольну  Суперлігу завдяки перемозі львів’ян у двох останніх перехідних  матчах. 13 травня із рахунком 3:1 ВК «Барком» розгромив харківську «Юридичну академію». У наступній грі «баркомівці» теж були сильнішими від «юристів».

Відтак, за результатами перехідних матчів, ВК «Барком» потрапив у волейбольну Суперлігу. Вперше за роки незалежності волейбольна команда зі Львова досягла таких результатів та отримала право представляти наш край у волейбольному Чемпіонаті найвищого дивізіону.

Прес-служба ВК «Барком»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.