Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

grynjuk.livejournal.com

Середа, 15 травня 2013, 17:28

Форт-Місія та Франко Фест об'єдналися в єдиний фестиваль

Організатори фестивалю Форт Місія та Франко Фесту проведуть цього літа єдиний спільний фестиваль під назвою Франко-Місія.

Спільний проект розпочнеться 19 липня у с. Поповичі, Мостиського району, де відбувалася Форт-Місія і триватиме три дні. Продовження фестивалю відбудеться 26-28 липня у с. Нагуєвичі, Дрогобицького району.

Між двома подіями, протягом чотирьох днів організатори пропонують мандрувати разом з ними. Під час подорожі також будуть відбуватися різноманітні мистецькі акції.

Організатори проекту – МО «Дзиґа» та ГО «Інше місто» заявили під час сьогоднішньої прес-конференції, що ідеї їхні співпадають, тому очікують на позитивний результат.

Щодо програми, то будуть відбуватися концерти, літературні виступи, дискусії, театральні проекти, буде представлено сучасне мистецтво.

Перелік учасників Франко-Місії організатори обіцяли оголосити через два тижня. На разі відомо, що з музикантів у Нагуєвичах виступить Олег Скрипка, Ніно Катамадзе, Кому Вниз, Рокаш, КораЛЛі, Гич Оркестр. Всі гурти готують пісню на слова Івана Франка.

Також в Нагуєвичах відбудеться літературознавча розмова за участю Оксани Забужко, Тараса Прохаська, Юрка Прохаська, Олега Лишеги, Віктора Неборака, Володимира Єшківєва, Юрка Кучерявого, Богдана Тихолоза та інших літературознавців.

Нагадаємо, Форт-Місія відбулася вперше у 2009 році у с. Поповичі Мостиського району, минулого року фестиваль відбувався тільки на території Польщі. Франко Фест відбувся вперше минулого року і зібрав кілька тисяч відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.