Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Четвер, 16 травня 2013, 10:40

Сьогодні у Львові проведуть благодійний аукціон Мистецьких Писанок

Сьогодні, 16 травня, о 19.00 у ресторані «Гармата» готелю «Citadel Inn» (вул. Грабовського , 11) пройде благодійний аукціон Мистецьких Писанок в рамках Фестивалю Писанок.

 

Про це Варіанти повідомили організатори заходу. 

Організатори заходу виставлять на аукціон найкращі авторські писанки, а вилучені кошти скерують на придбання обладнання для Міської дитячої лікарні.

Як зазначив директор Фестивалю Писанок та організатор благодійного аукціону Андрій Сидор, усі писанки є авторськими та лише в єдиному екземплярі.

«На аукціон буде виставлено 25 метрових та півметрових найкращих авторських писанок, створених відомими художниками Львова  та різноманітними мистецькими організаціями під час Фестивалю Писанок. Будемо раді бачити Вас на благодійному аукціоні. Ми впевнені, що ця подія дозволить зробити ще одну добру справу львівською спільнотою для маленьких жителів нашого міста»,- додав Андрій Сидор.

Вилучені кошти буде скеровано  на придбання обладнань для киснево-синглетної терапії для Міської дитячої клінічної лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, 4. Вартість лотів від 1000 гривень.

Найголовнішою подією аукціону стане продаж писанки «Червона рута», що створена відомими художниками Юрієм Кохом та Ольгою Погрібна-Кох, а також за участі відомих артистів-учасників «Проекту ІВАСЮК» – Тарасом Чубаєм, Оксаною Мухою, Павлом Табаковим та сестрою композитора Галиною Івасюк.

Організатори заходу запрошують долучитись до аукціону львівських художників, митців,  бізнесменів, представників влади і громадських діячів, публічних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.