Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

molbuk.ua

Четвер, 16 травня 2013, 11:39

Влада Самбірщини наживається з незаконного вивезення гравію - депутат облради

Керівництво Самбірського району на Львівщині покриває незаконний видобуток гравію та гравійної суміші з річки Дністер.

Про це сьогодні, 16 травня, під час свого виступу на засіданні сесії Львівської облради повідомив депутат-рухівець Олександр Ганущин, інформує кореспондент Варіантів

У своєму виступі депутат зазначив, що гравій із річки вивозиться вночі, а влада району має цю справу за основний прибуток.

“Міліція  прокуратура та СБУ не соромлячись дають сміховинні показники розкриття та нараховують мізерні штрафи, заміть того, щоб на належному рівні   організувати   оперативно-розшукову   діяльність  з  виявлення злочинних угруповань”, -- додав Олександр Ганущин.

Депут вимагає від голови облдержадміністрації утворити робочу групу за участю працівників структурних підрозділів ОДА, державної екологічної інспекції, посадових  осіб  УМВС  у Львівській області, із залученням працівників   прокуратури  з  належної організації заходів протидії вчиненню злочинів з розкрадання надр  з  русла  річки  Дністер у Самбірському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.