Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

metalarms.team-forum.net

Четвер, 16 травня 2013, 12:19

Представники Львівщини здобули три медалі на чемпіонаті Європи з армреслінгу

Завершився XXIII чемпіонат Європи по армспорту, який тривав 8-11 травня 2013 року в Литві, де представники Львівщини здобули одну золоту та дві бронзових медалі.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У мальовниче курортне містечко Друскінінкай з’їхалися найкращі рукоборці з усієї Європи, щоб позмагатися за медалі та визначити найкращих спортсменів 2013 року.

 

Цьогорічний чемпіонат Європи, як ніколи, був багатий на видовищні, захоплюючі поєдинки та гучні сенсації, деякі з яких увійдуть в історію європейського армспорту. Рівень підготовки учасників продовжує рости з кожним роком і тому майже в кожній категорії ми побачили вражаючу, безкомпромісну, запеклу боротьбу.

Змагання відбулися на високому організаційному рівні – яскрава, гарно освітлена сцена, великі екрани, професійні столи, процедура зважування проходила швидко і без затримок. Цього року також з’явилося нововведення – номінація юніорів до 21 року.

Львівські спортсмени вирушили на чемпіонат Європи у складі семи спортсменів й вибороли на європейській арені 2 бронзових та 1 золоту медаль.

Єдиний представник Львова серед юніорів віком до 18 років Андрій Ряшко в категорії 60 кг здобув бронзу на лівій руці та посів 4 сходинку на правій.

Ще один представник Львівщини, бронзовий призер чемпіонату світу 2012 року Олександр Ільницький, якому не вдалося посісти призове місце на ліву руку, зміг налаштуватися на праву руку і стати чемпіоном Європи в категорії 90 кг серед юніорів віком до 21 року!

Леся Гринчишин, яка боролася лише на праву руку, незважаючи на поразку в першому поєдинку зі шведкою Йонною Блайнд, зуміла дійти до півфіналу. В результаті Лесі вдалося стати бронзовою призеркою чемпіонату Європи в категорії 50 кг серед жінок, поступившись у півфіналі росіянці Аліні Волковій, яка і стала чемпіонкою у цій ваговій категорії.

Іншим львівським спортсменам не вдалося посісти призові місця, проте вони склали гідну конкуренцію суперникам у своїх вагових категоріях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.