Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

varianty.net

Четвер, 16 травня 2013, 13:59

Чотири пожежні автомобілі ліквідовують вогонь в пам’ятці архітектури на площі Ринок (ФОТО)

Сьогодні виникло займання балконів, яке перекинулося на мансарди будинку на площі Ринок у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

“На момент прибуття відбувалося не тільки горіння дерев’яних балконів перехідних та сміття, яке було там накопичене, але вже й відбувалося перекидання полум’я на дахові конструкції. Зайнялося сухе дерево, якому 100 років. Крім цього, нам завдало клопоту те, що зверху над двома квартирами облаштовані мансардні поверхи”, - повідомив речник ГУ МНС у Львівській області Павло Василенко.

Через те, що на горищі облаштовані маснардні поверхи, рятувальники не мали доступу до місця горіння. Для цього використали автодрабину і виривали дахове покриття.

Для безпечного підйому драбини вимикнули електромережі, через це сьогодні до 15.00 не курсуватимуть трамваї через площу Ринок.

Також Павло Василенко зазначив, що після ліквідації загоряння рятувальники будуть перевіряти стан дерев'яного перекриття, аби воно повторно не розгорілося.

Наразі повідомлень про постраждалих у пожежі немає. Також невідома остаточна причина пожежі. За попередніми даними, пожежа могла виникнути через необережне поводження з вогнем.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.