Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

gazeta.lviv.ua

Четвер, 16 травня 2013, 15:13

Депутати Львівської облради порушили регламент при затвердженні змін до нього

Депутати Львівської облради проголосували за питання «Про внесення змін до Регламенту Львівської обласної ради VI скликання» з порушенням регламенту роботи облради.

Про це сьогодні, 16 травня, із засідання сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

Щодо питання про внесення змін до регламенту Львівської обласної ради виступав голова постійної комісії з питань депутатської етики та регламенту Львівської облради Михайло Барбара.
Після цього депутати голосували за питання, і не змогли затвердити його через недостатню кількість голосів – "за" проголосували лише 58 депутатів.

Тоді депутати запропонували проголосувати ще й Барбарі, позаяк той не брав участі в голосуванні, а стояв за трибуною. При цьому депутати порушили регламент, адже для того, аби повторно розглянути питання, потрібно, аби за це проголосували дві третини депутатів.

Після переголосування за питання його підтримав вже 61 депутат і рішення було прийнято.

Депутат від НРУ Олександр Ганущин, який під час виступу Барбари, мав низку зауважень до проекту рішення, підійшов до присутнього у залі засідань заступника прокурора Львівщини Андрія Палюха з проханням відреагувати на цію подію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.