Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tsn.ua

Четвер, 16 травня 2013, 17:57

Депутат облради надіслав звернення щодо врегулювання проблеми з шенгенками на угорському кордоні

Депутат Львівської обласної ради Олег Баран пропонує Львівській обласній раді звернутися окремим листом до Міністерства Закордонних Справ України із проханням врегулювати проблему з шеншенськими візами н акордоні з Угорщиною.

 

Відповідне звернення Олег Баран надіслав голові облради П. Колодію, повідомляє прес-служба депутата.

У зверненні депутат зазначає, що до нього зверталися люди, які скаржилися на проблеми, які виникають при перетині угорського кордону з польською шенгенською візою. Цих людей змушують спочатку перетнути кордон Польщі, хоч вони до того вже перетинали польський кордон. Угорські прикордонники не мають права не пропускати українців з польською шенгенкою в Євросоюз, йдеться у зверненні.

"Така поведінка працівників угорської  прикордонної служби суперечить Шенгенській угоді та виконанню Візового кодексу ЄС, у якому чітко прописано, що кожен, хто отримав шенгенську візу, має право на в’їзд з будь-якої країни", - йдетьться у зверненні.

Також депутат пропонує надіслати відповідний запит доПосольства Угорської Республіки в Україні, аби воно дало офіційне пояснення про причину такої поведінки працівників угорської  прикордонної служби.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.