Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

risu.org.ua

П'ятниця, 17 травня 2013, 10:43

Сьогодні розпочалася міжнародна молодіжна проща "Львів-Унів"

17-19 травня низка організацій організовують двадцяту міжнародну молодіжну пішу прощу «Львів – Унів».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

17-19 травня вже вдвадцяте молодь Львова, гості з різних куточків України та із-за кордону разом вирушать у дводенний путь пішої прощі, щоб у співпереживанні спільної молитви, та у спільному дусі віри, надії та любові принести хвалу чудотворній іконі Матері Божої в Уневі, празник якої звершуватиметься в ці дні.

«Протягом цих днів у роздумах та молитві молодь  намагатиметься почути слова, що промовляє до них Спаситель, віднайти правильні відповіді на питання, які турбують кожного з нас. Адже надзвичайно важливим є знайти своє справжнє місце в суспільстві, бути непохитним в правді, розуміти свої обов’язки та віднайти себе у щоденному вирі подій. Господь кличе молодь і всіх мирян туди, де вони найбільше потрібні, дає їм різні життєві ситуації саме для того, щоб своїми талантами та вмінням їх використовувати і змінювати в Христі», - зазначають організатори прощі.

Проща розпочалася, сьогодні, 17 травня, о 7.00 год Божественною Літургією в храмі Св. Архистратига Михаїла на вулиці Винниченка у Львові та продовжиться пішою ходою до Унева. Колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС та велогрупа. Маршрут прощі пролягатиме через м. Глиняни, де буде ночівля прочан. В святу обитель прибудуть 18 травня ввечері. Тоді ж відбудуться нічні чування, які триватимуть до ранку: молитви, сповідь, благословення чудотворною іконою, похід зі свічками на Чернечу гору.

В неділю, 19 травня, проща закінчиться Архієрейською Літургією та повним відпустом.

На прощу, радять організатори, необхідно взяти: намет (ночівлі в Уневі не буде), спальний мішок та килимок, дощовик, змінне взуття, теплий одяг, а також молитовник, вервицю, ліхтарик, панамку, необхідні медикаменти, ложку, миску і горнятко. Важкі речі перевозитиме автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.