Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

travel.tochka.net

П'ятниця, 17 травня 2013, 11:40

Верховна Рада заборонила дітям ходити до нічних закладів

Депутати Верховної Ради прийняли рішення, що діти віком до 16 років можуть перебувати у закладах сфери розваг та закладах громадського харчування з 22.00 до 6.00 лише у присутності одного з батьків чи законного представника дитини.

За відповідне рішення проголосували 350 із 407 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі, повідомляє офіційний веб-портал Верховної Ради України.

Також закон зобов'язує власників і посадових осіб розважальних закладів та закладів громадського харчування вживати заходів щодо недопущення у такі заклади з 22.00 до 6.00 дітей до 16 років, яких не супроводжують батьки чи інші законні представники, надаючи їм право вимагати у відвідувачів таких закладів документів, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Порушення встановленого законом порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян – власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності від 20 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.