Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

leftfront.livejournal.com

П'ятниця, 17 травня 2013, 12:20

Азаров заборонив залучати до мітингів викладачів та студентів

Прем'єр України Микола Азаров заборонив збирати на політичні акції співробітників закладів освіти і студентів.

 

Про це він заявив, відповідаючи на питання нардепа Ірини Геращенко, яка відзначила, що 18 травня (субота), на яке заплановані акції опозиції та влади – є робочим днем, а бюджетників зганяють на мітинги від Партії регіонів.

"Я при вас даю вказівку міністру освіти Табачнику заборонити участь і не примушувати працівників вищих навчальних закладів для участі в будь-яких політичних дійствах. І прошу міністра Табачника довести мою вказівку до всіх підвідомчих закладів", - зазначив Азаров.

Після цього він віддав слово Табачнику для відповіді.

"Шановні депутати, міністерство ще раз проконтролює, щоб в суботу, яка НЕ є для вищих навчальних закладів робочим днем, щоб ніхто не примушував працівників педагогічних, інших викладацьких закладів брати участь у закладах", - зазначив Табачник.

"Разом з тим, хотів би звернутися до представників опозиції з проханням - у нас також є інформація – припинити вербування студентів для своїх заходів за гроші, тому що на мою думку, це руйнує нормальний навчальний процес в вищих закладах і в закладах рівня коледжу", - додав міністр.

Джерело: Українська правда

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.