Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

customs-chernigiv.cn.ua

П'ятниця, 17 травня 2013, 14:17

Спритники намагалися перевезти через кордон 1,5 тис автоматичних вимикачів

Група спритників намагалась, уникнувши сплати митних платежів, провезти трьома автомобілями через митний пост Міндоходів «Краковець» автоматичні вимикачі вартістю майже 300 тис. гривень.

 

ПРо це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Таким чином, учора ввечері, повертаючись з приватної поїздки з Польщі в Україну через Міжнародний пункт пропуску «Краковець – Корчова» (Львівщина), група громадян України обрали для перетину кордону смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Своїми діями вони заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження.

Однак під час митного контролю цих транспортних засобів у працівників митного поста виникла підозра про наявність у них товарів, які обов’язково треба декларувати. Автомобілі було переведено зі смуги спрощеного митного контролю на оглядовий майданчик, де під час поглибленого огляду в салонах та багажних відділеннях було виявлено майже 1,5 тис. шт. автоматичних вимикачів.

За цими фактами, за ознаками ст. 471 Митного кодексу України, складено протоколи про порушення митних правил. Товар вилучено до рішення суду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.