Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Субота, 18 травня 2013, 10:18

День Європи відзначають сьогодні в Україні

Сьогодні в Україні відзначається день Європи.

"Ми маємо усвідомлювати, що рух до Європи – це наполеглива праця. На євроінтеграційні процеси спрямовані масштабні й комплексні реформи, в основі яких демократичні цінності та соціальна справедливість", - йдеться у зверненні до українського народу президента Віктора Януковича з нагоди свята.

З нагоди Дня Європи в Україні також на будівлі Львівської обласної ради, поряд із Державним Прапором України, сьогодні вивешено прапор Європи. 

Рішення про запровадження практики встановлення прапора європейської спільноти на будівлі Львівської обласної ради, депутати прийняли на останній сесії з метою забезпечення підтримки громадянами України євроінтеграційного курсу як одного з пріоритетів внутрішньої і зовнішньої політики нашої держави.

Відтепер щорічно в третю суботу травня, коли в Україні відзначається День Європи, на будівлях обласної ради, підприємств, установ та організацій Львівської області вивішуватимуть Прапор Європи поряд з Державним Прапором України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.