Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Субота, 18 травня 2013, 15:59

Партія регіонів наростила свій вплив на Львівщині за період керівництва ЛОО ПР Петра Писарчука (звіт за 2008-2012 рр.)

Львівська обласна організація Партії регіонів за звітний період зуміла не лише в рази збільшити кількість своїх членів, але й наростити свій вплив на теренах Львівської області, суттєво збільшити присутність своїх представників в органах місцевого самоврядування у Львівській області, провела низку заходів та реалізувала сотні соціальних, культурних та благодійних проектів.

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

"З гордістю констатуємо, що робота громадських приймалень Партії регіонів у Львівській області є найбільш активною у Західній Україні. Це засвідчують результати Всеукраїнського моніторингу роботи громадських приймалень Партії регіонів за період 2012 року. Зокрема, упродовж 2012 року до громадських приймалень Партії регіонів на Львівщині звернулось 12 тисяч 23 громадянина. Таким чином Львівська обласна організація Партії регіонів за кількістю звернень мешканців до її приймалень посіла дев’яте місце серед двадцяти чотирьох областей України. Найбільше звернень у приймальні Партії регіонів зафіксовано у Донецькій області (46 100 звернень), найменше – у приймальні Партії регіонів у Чернівецькій області (667)", - сказано у повідомленні. 

Найбільш активною була робота громадської приймальні голови Львівської обласної організації Партії регіонів. За період з 2008 до 2013 року головою Львівської обласної організації Партії регіонів П. Писарчуком розглянуто близько 10 тисяч усних та письмових звернень як окремих громадян, так і колективних. За результатами звернень було скеровано депутатські запити у відповідні органи, надано матеріальну допомогу, вжито заходів реагування. Голова ЛОО Партії регіонів періодично здійснював виїзні прийоми громадян у районах та містах Львівської області, брав участь у районних партійних конференціях.

Упродовж останніх років Львівській обласній організації Партії регіонів вдалося суттєво покращити роботу із висвітлення своєї діяльності як на обласному та Всеукраїнському партійних сайтах, так і у місцевих ЗМІ. Позитивне висвітлення діяльності Львівської обласної організації Партії регіонів сприяло покращенню іміджу нашої партійної організації серед виборців області.

Відтак цього року під час довиборів до Львівської обласної ради, які відбулися 7 квітня, Партія регіонів на Львівщині утричі збільшила підтримку виборців. Результати довиборів засвідчили, що Львівська обласна організація Партії регіонів складає серйозну конкуренцію місцевим організаціям опозиційних політичних сил та є одним із лідерів симпатій галичан. Згідно із результатами довиборів за кандидатів від Партії регіонів віддали голоси близько 15% виборців області, а кандидати від Партії регіонів посіли перше та другі місця за кількістю відданих голосів.

Основні проекти, реалізовані на Львівщині з ініціативи та за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів П. І. Писарчука:

-          Реставрація Золочівського замку.

-          Відкриття першого в Україні «Вікна життя» у Львові.

-          Ремонт наукової бібліотеки ім. Стефаника у Львові.

-          Реставрація музею «Русалки Дністрової» у Львові.

-          Будівництво пам’ятника О. Ковчу у м. Перемишляни.

o       Будівництво і встановлення пам’ятника братам Шептицьким у с. Прилбичі Яворівського району та облаштування території церкви, на подвір’ї якої встановлено пам’ятник.

-          Підтримка міжнародного літературного фестивалю для дітей «Дивокрай».

-          Фінансування міжнародного шахового турніру «Кубок Розточчя» у м. Жовква.

-          Встановлення каплиці у с. Майдан Гологірський Золочівського району.

-          Премії для обдарованих учнів школи «Оріяна» (м.Львів); путівки на оздоровлення для малозабезпечених учнів СШ № 62 м. Львів.

-          Облаштування першого у Львові басейну для дошкільнят.

-          Облаштування басейну для неповносправних дітей, будівництво господарських приміщення для потреб навчально-реабілітаційного центру «Джерело», де виховується понад 150 неповносправних дітей; надання матеріальної допомоги у розмірі 18 тис грн. для закупівлі необхідного обладнання для центру «Джерело».

-          Подаровано копіювальну техніку Буській гімназії ім Петрушевича.

-          Фінансова підтримка проведення міжнародних змагань з бальних танців Всесвітньої федерації танцювального спорту та Всеукраїнського чемпіонату зі стронгмену.

-          Відремонтовано дах музею модерної скульптури Михайла Дзиндри.

-          Освячення пам’ятника князю Святославу, збудованого коштом П. Писарчука, у Сколівському районі.

-          Фінансування щорічної літературної премії імені І. Вільде.

-          Газифікація с. Чемеринці Перемишлянського району.

-          Надання фінансової допомоги для проведення Всеукраїнського турніру з боксу на призи А. Котельника.

-          Забезпечення подарунками 10 дитячих будинків Львова та області (до Миколая).

-          Підтримка проведення мистецьких виставок молодих художників.

-          Організація свят та благодійних заходів для малозабезпечених дітей та дітей із дитячих будинків Львівщини.

-          Облаштування телевізійної студії та офісних приміщення для розвитку дитячого телецентру «Кадрики».

-          Проведення конкурсу «Різдвяна коляда» серед талановитої молоді Львівської області, забезпечення переможців конкурсу цінними призами (планшети, телевізор, системи караоке, цифрові фотоапарати тощо);

-          Підтримка проведення першого чемпіонату Львівської області з Фрі-файту;

-          Надання матеріальної допомоги на лікування дітей.

-          Будівництво початкової школи.

Основні проекти, реалізовані у районах Львівської області за підтримки Львівської обласної організації Партії регіонів:

-         Січень 2012 року. Дрогобич. Регіонали виступили проти ліквідації місцевих шкіл Дрогобича та Борислава, запланованої місцевою владою. Разом з членами ПР на мітинг вийшли педагоги, батьки учнів шкіл та школярі. Таким чином вдалося запобігти ліквідації трьох шкіл у Дрогобичі ЗОШ №8, ЗОШ № 15 та ЗОШ № 11.

-         Серпень 2012. Мостиська. Регіонали Мостищини допомогли у створенні Будинку сімейного типу.

-         Старий Самбір. Члени Старосамбірської районної організації ПР допомогли у будівництві дитячого садочку у селі Таргановичі, будівництві спортивного майданчика зі штучним покриттям у м. Старий Самбір.

-         Жовква. Регіонали району профінансували будівництво спортивного комплексу та утримання футбольної команди в с. Добросин.

-         Серпень 2012 року. Яворів. Регіноли району подарували багатодітній сім’ї житловий будинок.

-         Винники. Регіонали Винник надали фінансову допомогу на понад 100 тис грн на ремонт церкви у м. Винники та ремонт спортивного залу у ЗОШ № 29.

-         Броди. Регіонли райони допомогли у проведенні ремонтних робіт у Народних домах сіл Верхні та Нижні Підгірці, Вербівчик, Кутища, Яснища; відкрили табір для дітей у с. Гримайлівка; подарували ліжка, матраци та посудомийну машину будинку престарілих у с. Заболотці.

-         Січень 2011 року. Дрогобич. Завдяки втручанню Партії регіонів понад 200 працівникам підприємства ТКС повернуто заборговану зарплату.

-         Січень 2011 року. Трускавець. Завдяки втручанню місцевих депутатів від ПР повернуто заборговану зарплату працівникам корпусу №1 санаторію «Женева» у м. Трускавець.

-         Березень 2011 року. Кам’янка-Бузька. За сприяння депутата Львівської обласної ради від ПР М. Козяра та голови районної організації ПР П. Замули пологовому відділенню Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні передано два німецьких інкубатори для доношування новонароджених, які народилися з фізичними вадами.

-         Березень 2011 року.  Дрогобич. Збір близько двохсот підписів регіоналами Дрогобича серед мешканців міста щодо прийняття гуртожитків у комунальну власність міста.

-         Березень 2011 року. Золочів. З ініціативи ПР у Золочеві розпочато реформу житлового господарства: вирішенням проблеми зі сміттєзвалищем, каналізування великого масиву Заріччя.

-         Вересень 2012 року. Золочів. З ініціативи голови ЛОО ПР П. Писарчука та міського голови Золочева І. Гриньківа проведено ґрунтовну реконструкцію центральної площі міста.

-         Квітень 2011 року. Городок. З ініціативи членів ПР проведено озеленення найбільшого дитячого садка району.

-         Червень 2011. Трускавець. Завдяки втручанню членів ПР припинено незаконне будівництво багатоповерхівки на території дитячого майданчика на вулиці Сагайдачного у Трускавці.

-         Серпень 2011. Яворів. Член Яворівської районної організації Партії регіонів, власник ТзОВ «Мамин хліб» Віктор Білявець подарував сиротам та напівсиротам Яворівщини путівки на відпочинок та оздоровлення у Карпатах.

-         Серпень 2011 року. Жидачів. 71,5 тонни пестицидів вивезуть із селища Гніздичів Жидачівського району Львівщини завдяки активному втручанню у вирішення питання членів Партії регіонів.

-         Вересень 2011. Червоноград. Червоноградські регіонали провели благодійну акцію до Дня знань «Збери дитину до школи». Метою акції була турбота про дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, надаючи їм в край необхідні канцелярські товари.

-         Листопад 2011 року. Дрогобич. Завдяки регіоналам Дрогобича відомчі будинки прийнято у комунальну власність міста.

-         Листопад 2011 року. Дрогобич. Регіонали захистили від ліквідації міський онкодиспансер.

-         Лютий 2012 року. Жидачів. Промислове виробництво Жидачівщини зросло на понад 440 млн грн завдяки сумлінній роботі представника Партії регіонів.

-         Квітень 2012. Дрогобич. Облшатування сучасного спортивного майданчика для молоді з ініціативи членів ПР.

-         Квітень 2012 року. Трускавець. Члени ПР підтримали мітингувальників – жителів міста, які виступили проти підвищення тарифів.

-         Липень 2012 року. Дрогобич. Освітянам Дрогобича виплачено заборговану зарплату після втручання ПР.

-         Серпень 2012 року. Дрогобич. Інспекція Держархбудконтролю на вимогу ПР зупинила незаконну перебудову житлових будинків у Дрогобичі, проти якої виступили мешканці.

-         Вересень 2013 року. Броди. За підтримки ПР профінансовано видання книги про історію Брідщини;

-         Вересень 2012 року. Турка. Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» відбулася на території Турківського району за підтримки Турківської районної організації Партії регіонів.

-         Вересень 2012 року. Миколаїв. Футбольний турнір між ветеранами «Динамо» та місцевими футболістами за підтримки ПР.

-         Жовтень 2012 року. Дрогобич. Мітинг проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги відбувся з ініціативи Дрогобицької міської організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

-         Жовтень 2012 року. Борислав. З ініціативи ПР – святковий концерт до Дня вчителя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.