Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Неділя, 19 травня 2013, 13:59

Прокуратура порушила кримінальне провадження а фактом cмертельного ДТП на Жовківщині за участю працівників ДАІ

Прокуратурою Жовківського району розпочато кримінальні провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 7 травня у Жовківському районі за участі працівників ДАІ.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.  

Працівники ВДАІ одного із райвідділів,перевищуючи службові повноваження, переслідували  автомобіль, внаслідок чого трапилась дорожньо – транспортна подія.  Однак після ДТП працівники міліції потерпілим допомогу не надали, залишивши їх у небезпеці, - йдеться у повідомленні.  

Кримінальне впровадження порушено за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень) та ч. 3 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці).

Нагадаємо, внаслідок зіткнення автомобіля із мотоциклом на автодорозі сполученням с. Нова-Кам'янка та хутір Березина Жовківського району двоє молодих осіб померли на місці пригоди, ще один від отриманих травм помер у лікарні. Окрім того, двох потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Рава-Руської ЦРЛ. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.