Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

volynpost.com

Понеділок, 20 травня 2013, 10:19

Посадовці Львівської ОДА розтратили мільйон гривень бюджетних коштів

Посадовці одного із управлінь Львівської обласної державної адміністрації розтратили 1 млн грн бюджетних коштів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області провела перевірку законності використання бюджетних коштів Львівською ОДА на реалізацію регіональної програми розвитку інформаційного простору області на 2007-2011 роки для видання «Зводу пам’яток історії та культури України. Львівська область», який так і не був виданий.

Установлено, що впродовж 2007-2012 років службові особи управління у справах поліграфії та телерадіопростору Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури вчинили розтрату бюджетних коштів у сумі 1,093 млн грн, виділених на реалізацію вищевказаної Регіональної програми.

Відтак відомості про кримінальне правопорушення, передбачене  ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України 17 травня поточного року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.       На даний час розпочате досудове розслідування, хід якого взято на контроль прокуратури Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.