Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

vpoltave.pl.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 12:47

На Львівщині у ДТП травмувалося троє осіб

В суботу, 18 травня, зіткнулися два легкових автомобілі “Volkswagen” та вантажівка ”DAF” у Пустомитівському районі Львівщини. Внаслідок ДТП троє людей травмувася.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій "Volkswagen Passat" змінюючи напрямок руху, не переконався, що маневр буде безпечним, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення із автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 29-річного жителя Волині.

Після цього відбулось ще одне зіткнення - із вантажівкою «DAF» з напівпричепом, що їхала за автомобілем «VW Golf». За кермом фури був 51-річний мешканець Дніпропетровської області.

Внаслідок аварії травмовано трьох людей. У водія автомобіля «VW Passat» діагностували струс головного мозку та забій грудної клітки.

Також постраждали водій та пасажир іномарки «Фольксваген Гольф». У водія - струс головного мозку та перелом руки, а у його 28-річного пасажира – забій грудної клітки.

Медики надали постраждалим допомогу та відпустили їх додому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.