Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

24tv.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 13:50

Працівник ДАІ травмувався у ДТП на Львівщині

Вчора, 19 травня, відбулося зіткненння трьох автомобілів на трасі “Київ-Чоп”, через що травмувся водій легковика BMW, працівник ДАІ.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

“За попередніми даними, водій вантажівки “ГАЗ-66”, 41-річний мешканець міста Миколаєва Львівської області, здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив автомобіль “BMW 324 D”, 1986 року випуску, що рухався у зустрічному напрямку та за кермом якого був 37-річний працівник ДАІ”, - повідомляє прес-служба ДАІ.

Внаслідок цього, вантажівка “ГАЗ” перекинулась, а легковик у результаті інерційного руху скоїв дотичне зіткнення з автобусом марки “Мерседес”, який здійснював нерегулярні перевезення пасажирів. За попередньою інформацією, в автобусі перебувало 22 людини. Ніхто з них за медичною допомогою не звертався.

У результаті ДТП постраждав водій легковика. У чоловіка – перелом ключиці, його було госпіталізовано до районної лікарні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.