Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vkinotik.net

Понеділок, 20 травня 2013, 15:54

У Львові пройде благодійний пробіг «Джазова миля»

16 червня, в останній день ІІІ Міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Fest 2013», у Львові відбудеться благодійний пробіг «Джазова миля». Запрошуємо львів’ян пробігти «джазову милю» разом із гостями, волонтерами та організаторами «Alfa Jazz Fest 2013».

 

Про це повыдомляє прес-служба Львівської міськради.

Благодійний пробіг розпочнеться о 10 год ранку на проспекті Свободи. Отримавши індивідуальний реєстраційний номер, учасники пробіжать дистанцію трохи менше милі – від Оперного театру до площі Міцкевича і в зворотному напрямку. Кожен охочий перед стартом матиме можливість зробити добровільний грошовий внесок, розмір якого визначатиме самостійно. Зібрані кошти будуть передані на потреби дітям у Бориславську санаторну школу-інтернат (м. Борислав, Львівська область).

«Організовуючи такий пробіг, ми хочемо не тільки пропагувати активне проведення часу у Львові, але й звернути увагу на благодійні програми та підтримати благочинність. Окрім позитивних емоцій та приємних вражень, учасники зможуть виграти цікаві призи, серед яких – можливість урочисто відкрити завершальний концертний день на сцені разом із творчим куратором «Alfa Jazz Fest» Олексієм Коганом», – розповідають організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.