Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

Фото прес-служби ЛОО ВМГО "Молоді регіони"

Понеділок, 14 травня 2012, 17:41

«Молоді регіони Львівщини» презентували навчальну програму з англійської мови для волонтерів Євро-2012

У п'ятницю, 11 травня, за сприяння «Молодих регіонів Львівщини» в рамках проекту «Ініціативна група 2012» відбулася презентація навчальної програми з англійської мови для волонтерів Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді Регіони».

Презентація відбулася у приміщенні головного корпусу НУ «Львівська політехніка».

Освітня програма «Ініціативна група 2012» проходить у чотирьох містах України: Києві, Львові, Харкові та Донецьку за сприяння ВМГО «Молоді регіони» та ВМГО «Ліга слов'янської молоді» та за підтримки Державної служби молоді та спорту України.

У Львові під час презентації проекту відбулося представлення тренерів, ознайомлення з планом та методом навчання, а також відбіркове тестування волонтерів.

На першому занятті були присутні 130 волонтерів, які зустрічатимуть гостей під час Євро-2012. В ході обов'язкового тестування відібрано 100 найбільш придатних до навчання добровольців, що вивчатимуть англійську впродовж двох тижнів в режимі нон-стоп. Заняття відбуватимуться щоденно з 11 до 23 травня.

«Я, як студент, можу з впевненістю сказати, що програма вивчення англійської мови за даною методикою – вагомий крок до подальшого розвитку лінгвістичних навиків. Особисто для мене, головна мета занять – покращити рівень знань, адже я планую продовжити навчання за університетською освітньою програмою в Канаді і дані тренінги допоможуть в майбутньому швидше соціалізуватися в англомовному середовищі», - поділився враженнями від навчання студент ЛНУ ім І. Франка, заступник голови Галицької районної організації «Молодi Регiони» Євгеній Бірак.

Втілення в життя проекту «Ініціативна група 2012» стала можливою за ініціативи ВГМО «Молоді регіони». Львівська обласна організація «Молоді регіони» взяли на себе частину організаційних обов'язків, пов'язаних з реалізацією програми у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.