Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsradio.com.ua

Вівторок, 21 травня 2013, 10:42

Сьогодні львівські ретро-автомобілі вирушать до Чехії та Прибалтики

Сьогодні, 21 травня, о 12:00 год колона з п'ятнадцяти львівських ретро-авто стартуватиме з площі Ринок та поїде до Чехії та Прибалтики.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Доброю традицією стало відправлення ретро-автомобілів на європейські ретро-фестивалі. Це вважається жестом гостинності, а гостей на такі свята запрошують особисто.

Львівська команда вирушає до Чехії на раллі Богемія і до Прибалтійськиї країн на з’їзд автомобілів-жуків Валабаі, аби взяти участь у змаганнях ретро-авто і запросити гостей на  український Леополіс Гран Прі.

Нагадаємо Леополіс гран Прі - подія №1 у світі ретро-автомобілів центральної Європи. Цьогоріч фестиваль, який відродив легенду 30-х, відбудеться 21-23 червня та перетворить Львів на музей ретро-авто просто неба. В часі фестивалю відбудуться перегони на знаменитій трасі «Львівський трикутник», рекорд якої досі не побито.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.