Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://frankivsk-online.com

Понеділок, 14 травня 2012, 17:56

Цьогоріч 11 книг отримають дофінансування від Львова

У Львові завершився конкурс на фінансову підтримку україномовного книговидання, на якому обрано 11 видань, які отримали дофінансування від міста. Загалом сума на видання цих книг – понад 217 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У складі комісії працювали – заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, начальник управління культури управління культури Андрій Вороновський, голова постійної депутатської комісії культури, дозвілля, промоції, ЗМІ та туризму Ярослав Музичко, заступник голови постійної депутатської комісії культури, дозвілля, промоції, ЗМІ та туризму Тарас Семущак, представник Національної спілки письменників України, представник ЦБС для дітей, представник ЦБС для дорослих, представник ради директорів ГО «Форум видавців», представник Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Львівщини, представник Асоціації українських письменників, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин міської ради, представник кафедри літературознавства Львівського національного університету імені Івана Франка, – повідомили в управлінні культури.

Переможці конкурсу на фінансову підтримку україномовного книговидання у м. Львові: «Пам'ятники та меморіальні таблиці міста Львова» І. Мельник; «Галицьке передмістя» І. Мельник; «Силуети Львова та околиці» Б. Сітковський; «Віра батьків» М.-Я. Гнатів; «Украдене ім'я: Чому русини стали українцями» Є.Наконечний; «Культова двадцятка Львова» С. Грицюк; «Мандрівки спортивними об'єктами Львова» І. Яремко; «Життя і творчість Леся Курбаса» Б.Козак; «Оповідки старенької ратуші»Н.Черкес; «Львів: мультикультурна історія через століття» Я.Грицак; «Твори. Том 1: Поезія» О. Сенатович.

Нагадаємо, протягом останніх років Львівська міська рада дофінансувала понад 65 видань. Книжкова продукція, яку підтримала Львівська міська рада, буде передана для поповнення фондів міських бібліотек та бібліотек закладів освіти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.