Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

loda.gov.ua

Вівторок, 21 травня 2013, 13:52

У Львові стартував Міжнародний фестиваль театрів ляльок

21 травня у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбулось офіційне відкриття ІХ Міжнародного фестивалю театрів ляльок «Золотий Телесик», який спрямований на обмін досвідом, спілкування, творчий огляд вистав та залучення більшої кількості дітей та батьків до театральної спільноти.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що цьогоріч у фестивалі візьме участь 16 колективів із Білорусії, Болгарії, Польщі, Ізраїлю, Молдови та театральних областей України. Захід в черговий раз відбувається за сприяння  Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Варто відзначити, що фестиваль триватиме 4 дні і за його  підсумками відбудеться науково-практична конференція «Синтез традицій та новаторства як методологія освіти студента лялькаря». Також 24 травня відбудеться урочисте закриття ІХ Міжнародного фестивалю театрів ляльок «Золотий телесик». Усім учасникам буде вручено сувеніри, дипломи та грамоти від Львівського міжобласного відділення Національної спілки театральних діячів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.