Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

varianty.net

Вівторок, 21 травня 2013, 15:56

Львівщина виступає проти відповідальністі за дискримінацію сексуальних меншин

Члени громадської ради написали звернення до Верховної Ради, кабінету міністрів та Президента України з вимогою заборонити узаконення гомосексуального способу життя як норму та проведення гей-парадів.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив фолова фонду захисту сім'ї Олександр Савченко.

“Ми вирішили на громадській раді при ЛОДА 5 пунктів: вимога не допустити проведення гей-параду у Києві та інших подібних заходів, що спрямовані на нівелювання інституту сім’ї.

Друге: на рівні обласних рад прийняти звернення щодо ставлення до гомосексуалізму та легалізації одностатевих шлюбів

Третє: внести у текст Конституції посилання на християнство, як історичну основу моральних і культурних цінностей народу України, а також ввести у конституцію норму, згідно з якою подружжя – це союз лише між чоловіком та жінкою;

Четверте: не приймати антидискримінаційного законодавства, що призведе до легалізації одностатевих шлюбів та дозволить гомосексуалістам всиновлювати дітей;

П”яте: просимо врахувати усі наведені аргументи при розробці українського законодавства та не допустити затвердження тих законів, які можуть привести до легалізації гомосексуального способу життя”, - повідомив Олександр Савченко.

Зокрема члени громадської ради обурені Законопроектом 2342 “Про внесення змін до законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні», який включає зокрема таку зміну: “після слова “статі” доповнити словами “, сексуальної орієнтації””.

Якщо законопроект приймуть - то доветься змінити і ряд статей Конституції України, зокрема статтю 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії.

“Про яку честь та гідність може йти мова, якщо законопроект 2342 стане законом, то вже Україна не буде мати ні честі, ні гідності, а просто одне роспутство”, - зазначив Олександр Олексюк, начальник львівського штабу Міжнародної академії козацтва, полковник. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.