Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sq.com.ua

Вівторок, 21 травня 2013, 17:37

У четвер на площі Ринок постане надувний скеледром

У четвер, 23 травня, в рамках спортивної програми «Через скелі на воду» на пл. Ринок постане надувний скеледром висотою 10 метрів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

Цього дня діти віком 10-14 років зможуть взяти участь у змаганнях зі скелелазіння. Переможці отримають сертифікати на безкоштовну участь у сплаві по р. Дністер. Разом з цим, всі охочі матимуть можливість випробувати себе на мотузяній трасі.

У програмі заходу, окрім скеледрому і мотузяної траси, також відбуватимуться показові виступи і майстер-клас з паркуру, який проведуть трейсери з команди «LvivMotion».

«Поруч з Ратушею ми встановимо спортивну конструкцію, яка називається скеледром. Також поставимо елементи, які використовує альпініст, скелелаз, гірський турист. Ми прагнемо, щоб у такий спосіб діти ставали здоровішими. Цей захід не є одномоментним. Це один з етапів програми, яка триває вже більше двох місяців. А під час літніх канікул діти мають безкоштовно займатися у вівторок і четвер скелелазінням та веслувальним слаломом», - розповів Тарас Білошицький, президент ЛМГО «ТСК «Манівці».

Свято триватиме з 16.00 до 21.00 год. Участь у заході безкоштовна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.